Over ons

Bij Pannensale.nl ben je aan het juiste adres voor het kopen van allerlei pannen. Met de juiste pannen maak je een feestje van het bereiden van allerlei soorten gerechten. De juiste pannen stellen je in staat om snel en gemakkelijke heerlijke gerechten te bereiden. Daarbij is het wel belangrijk dat je de juiste pannen aanschaft. Voor het bereiden van een stukje vis heb je tenslotte een hele andere pan nodig dan voor het bereiden van een pannenkoek.

Ons doel is om iedereen de gelegenheid te geven om de juiste pannen aan te schaffen. Dat doen we enerzijds door een uitgebreid assortiment aan te bieden. Anderzijds trachten we dit voor elkaar te krijgen door alle pannen tegen voordelige prijzen aan te bieden. Je hoeft bij ons niet de hoofdprijs te betalen voor een Sola pan of een Tefal pan. Wij hechten veel waarde aan perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Wij zijn ervan overtuigd dat we op deze manier iedereen de mogelijkheid geven om heerlijk eten te bereiden.

Ons assortiment

Zoals gezegd bieden wij een behoorlijk uitgebreid assortiment van pannen aan. Geen enkele pan is namelijk hetzelfde. Door ons uitgebreide assortiment van pannen vind je in ieder geval de juiste pan voor elk gerecht. In ons assortiment vind je pannen van gerenommeerde merken terug. Denk hierbij aan BK, Demeyere, Iittala, Le Creuset, Sola, Staub, Tefal en WMF.

Daarnaast vind je ook veel verschillende categorieën terug. Met dank aan deze categorieën blijft onze webshop overzichtelijk en vind jij gemakkelijker de gedroomde pan. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de handige filterfunctie in onze webshop. Geef je voorkeuren door en onze webshop toont alleen nog de geschikte pannen.

Je bent van harte welkom om ons gehele assortiment te bekijken. Koop je gewenste pan aan en laat je gerechten nóg lekkerder smaken. Veel plezier met je nieuwe pan(nen)!