Filter

Aardewerk (11)

Aluminium (400)

Gietijzer (221)

Koper (13)

RVS (399)

Staal (81)

Materiaal

Als je nieuwe pannen gaat kopen, moet je op meerdere factoren letten. Zo zijn niet alle pannen geschikt voor alle soorten fornuizen. In Nederland vind je meerdere soorten fornuizen terug. Denk hierbij aan een keramisch fornuis of een gas fornuis. Deze fornuizen hebben een significant andere werking, waardoor sommige pannen hier wel óf niet geschikt voor zijn. Ons advies is om hier ongelooflijk scherp op te zijn.

Dat is niet de enige factor waar je ontzettend scherp op moet zijn. Nee, je moet ook heel goed op het materiaal van de pannen letten. Fabrikanten hebben tegenwoordig de keus uit meerdere soorten materialen. Deze materialen brengen allemaal specifieke voordelen met zich mee en hebben zodoende ook unieke voordelen.

Welke materiaalsoorten bestaan er?

Binnen de wereld van pannen bestaan er meerdere materialen. Van onder meer aardewerk, aluminium, gietijzer, koper, RVS en staal kunnen de pannen vervaardigd worden. Voor welk materiaal de fabrikant uiteindelijk kiest, is afhankelijk van meerdere factoren. Onder meer technische eigenschappen spelen hier een grote rol bij. Hoe dan ook is het voor jou van belang om een pan van het juiste materiaal te kopen.

In onze webshop kan je per materiaalsoort meerdere pannen vinden. Met behulp van de filterfunctie kan je gemakkelijk filteren op de verschillende materialen. Maar, je kunt ook voor één van de categorieën kiezen. Wij hebben namelijk alle materialen ook op materiaalsoort ingedeeld. Je kunt kiezen voor de volgende categorieën: Aardewerk, Aluminium, Gietijzer, Koper, RVS en Staal. Voor welk materiaalsoort ga jij het liefste?

De voordelen van Pannensale.nl

Ongeacht voor welk materiaal je kiest: als je een pan bij Pannensale.nl koopt, ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. Wij bieden alleen maar hoogwaardige pannen aan. Bij ons hoef je daar niet de hoofdprijs voor te betalen. Nee, wij beiden alle pannen tegen voordelige prijzen aan!