Toont alle 11 resultaten

Filter
Weergeven 9 24 36

Aardewerk

Op het moment dat je een nieuwe pan uit gaat zoeken, moet je op meerdere factoren letten. Zo moet je eerst bepalen wat voor soort pan je wenst te hebben. Is de pan bedoeld om te koken, om te bakken of heb je wellicht behoefte aan een speciale pan? Dat is eigenlijk de eerste keus die je moet maken. Vervolgens moet je ook belangrijke keuzes maken met betrekking tot het materiaal van de pan. Het is voor de hand liggend om voor een pan van aardewerk te kiezen.

De voordelen van aardewerk

Aardewerk is een tamelijk bijzonder soort materiaal. Want: wat is aardewerk nou precies? Als we naar deze materiaalsoort kijken, zien we dat het een mengsel is van eenvoudige materialen. Onder meer leem en klei vormen de basis voor aardewerk. Door deze samensmelting van meerdere materialen wordt wel een stevige basis verkregen. Eén van de voordelen van een aardewerk pan is dan ook het feit dat de pan hoge temperaturen aan kan. Het is hierdoor goed mogelijk om gerechten snel klaar te maken of om gerechten op hoge temperaturen te bereiden.

Daarnaast is aardewerk ook behoorlijk stevig. Dat voordeel uit zich met name op de lange termijn. Als je een nieuwe pan aanschaft, wil je daar uiteraard zo lang mogelijk van genieten. Bij juist gebruik lukt dat absoluut met een pan van aardewerk!

Ons assortiment van aardewerk pannen

Bij Pannensale.nl kan je verschillende pannen van aardewerk kopen. Wij hebben deze pannen in verschillende categorieën onderverdeeld, zodat jouw zoektocht een stuk makkelijker loopt. In deze categorie kan je in ieder geval alle pannen van aardewerk vinden. Als je op zoek naar een kookpan van aardewerk bent, kan je ook naar de categorie kookpan gaan. Vervolgens selecteer je daar op aardewerk en krijg je alle geschikte kookpannen te zien!