Toont alle 13 resultaten

Filter
Weergeven 9 24 36

Koper

Bij het uitzoeken van een nieuwe pan moet je meerdere factoren rekening houden. Zo wil je uiteraard van een lange levensduur kunnen genieten. Maar, je moet er ook op goed opletten dat de pan wel geschikt is voor jouw fornuis. Als je op zoek naar een multifunctionele pan bent, kom je al snel uit op een koperen pan. Het materiaal koper brengt namelijk enkele zwaarwegende en specifieke voordelen met zich mee. Het is dan ook niet geheel verwonderlijk dat je in ons assortiment meerdere koperen pannen tegen komt.

De voordelen van koper

Op het gebied van pannen brengt koper absoluut enkele voordelen met zich mee. Zo is het onwijs prettig dat dit materiaal de warmte prima geleidt. In tegenstelling tot andere materiaalsoorten geleidt koper het beste de warmte in en rondom de pan. Daarnaast weet het materiaal er ook voor te zorgen dat de warmte perfect verspreid wordt. Het eten dat aan de onderkant in de pan ligt, wordt daardoor net zo warm als het eten dat aan de bovenkant in de pan ligt.

Daarnaast is koper ook bijzonder makkelijk schoon te maken. De meeste koperen pannen kunnen probleemloos in de vaatwasser, terwijl het ook makkelijk is om de koperen pan met de hand schoon te maken.

Tot slot is koper ook geschikt voor elke warmtebron. Het maakt niet uit of je gebruik maakt van een keramisch- of een gas fornuis. Nee, koper gaat perfect in combinatie met de verschillende warmtebronnen.

Ons assortiment van koperen pannen

Dankzij bovenstaande voordelen zijn wij behoorlijk fan van koperen pannen. Dat zie je dan ook duidelijk in ons assortiment terug. Allerlei koperen pannen om te koken en te bakken vind je bij Pannensale.nl terug. Deze pannen koop je voor een lage prijs, terwijl de kwaliteit ongekend hoog is. Profiteer daar direct van!