Resultaat 1–18 van de 81 resultaten wordt getoond

Filter
Weergeven 9 24 36

Staal

Al decennialang worden verschillende pannen ontwikkeld en gefabriceerd. De verschillende merken experimenteren met verschillende bouwtechnieken en verschillende materialen. Door de jaren heen is echter gebleken dat één van de eerste materialen nog steeds één van de beste materialen is. Ja, nog steeds zijn de stalen pannen ongekend populair. Ten opzichte van bijvoorbeeld roestvrijstalen pannen brengen de stalen pannen enkele unieke voordelen met zich mee. Het is dus absoluut aan te raden om eens naar een pan van staal te kijken.

De voordelen van staal

Ken je de situatie waarin je eitje of je pannenkoek vast bakt aan de onderkant van pan? In dat geval maak je hoogstwaarschijnlijk geen gebruik van een stalen pan. Met een stalen pan is de kans op aankoeken namelijk ontzettend klein.

Daarnaast zorgt het staal ook voor een prima warmtegeleiding en –verdeling. Al het eten in de pan wordt dus op dezelfde temperatuur opgewarmd. Dankzij de prima warmtegeleiding wordt het eten ook relatief snel verwarmd. Hierdoor hoef je niet al te veel tijd in de keuken door te brengen!

Tot slot willen we graag nog benoemen dat een stalen pan makkelijk te onderhouden is. Je kunt dergelijke pannen probleemloos in de vaatwasser stoppen of even zelf met de hand afwassen. Doordat de pannen makkelijk schoon te maken zijn, profiteer je ook van een lange levensduur.

Ons assortiment van stalen pannen

Persoonlijk zijn we bij Pannensale.nl absoluut fan van de stalen pannen. Wij zijn namelijk een voorstander van pannen met een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Die verhouding zien we óók terug in de pannen van staal. Staal is van nature namelijk relatief goedkoop, waardoor de stalen pannen ook niet al te duur zijn. Ondertussen kan je wel profiteren van de bovengenoemde voordelen. Bekijk direct de stalen pannen in ons assortiment en sla je slag!