Resultaat 1–18 van de 142 resultaten wordt getoond

Filter
Weergeven 9 24 36

BK

Als we naar de oorsprong van BK gaan kijken, moeten we terug naar het jaar 1851. In dat jaar werd het bedrijf BK opgericht door Hendrik Berk. Berk was een inwoner van het Overijsselse Kampen en wilde zich bezig gaan houden met het vervaardigen van huishoudelijke artikelen. Dat lukte al vrij snel prima. Sinds 1851 heeft BK dan ook een prachtige groei door weten te maken. Momenteel is het leverancier van vele artikelen, waaronder pannen. Doordat het bedrijf nu onderdeel is van een groot concern (Royal Delft), heeft het bedrijf hun producten naar een nóg hoger niveau weten te brengen.

Ons assortiment van BK pannen

We kunnen gerust stellen dat BK een ongelooflijk uitgebreid assortiment aanbiedt. Dat uitgebreide assortiment vind je dan ook bij Pannensale.nl terug. Je kunt onder andere kijken naar snelkookpannen, grillpannen, soeppannen, wokpannen, koekenpannen, kookpannen, braadpannen en complete pannensets. Al deze pannenvarianten worden door BK met een onwijs hoge kwaliteit gefabriceerd.

Redenen om BK pannen bij Pannensale.nl te kopen

Wil je profiteren van de hoge kwaliteit van de BK pannen? Dan zit je bij Pannensale.nl absoluut goed. Wij bieden de pannen namelijk tegen voordelige prijzen aan. Voor een relatief lage prijs kan je al de trotse eigenaar van één van de vele pannen worden. Heb je hier interesse in? Bekijk dan direct ons uitgebreide assortiment van BK pannen en sla direct je slag.

Waar gaat jouw keuze naar uit?

Het mag duidelijk zijn dat je ontzettend veel pannen van BK in ons assortiment terug vindt. Het is nu aan jou om te bepalen wat voor soort pan je nodig hebt. Bekijk hiervoor de verschillende pannen en bekijk welke pan het beste aansluit op jouw behoeften. Door een BK pan te kopen, ben je in ieder geval verzekerd van een prima kwaliteit!