Toont alle 15 resultaten

Filter
Weergeven 9 24 36

Iittala

In Scandinavië zijn meerdere fraaie bedrijven op het gebied van servies te vinden. Eén van de meest bekende bedrijven is zonder twijfel Iittala. Dit bedrijf was van origine een bedrijf dat zich toelegde op het fabriceren van glas. Iittala was sinds de oprichting in 1881 een Finse glasfabriek. Al snel bleek het werk van het bedrijf aan te slaan bij het grote publiek. Door de jaren heen hebben zij dan ook een immense groei door weten te maken. Tegenwoordig maakt men ‘tijdloos en modern servies uit Scandinavië’. Daaronder vallen onder andere servies, drinkglazen, wijnglazen, barglazen, bestek, pannen en woonaccessoires. Wij richten onze pijlen uiteraard volledig op de pannen van Iittala.

Ons assortiment van Iittala pannen

Als je in onze webshop een kijkje neemt, zie je een onwijs uitgebreid assortiment. Dat geldt ook voor het assortiment van Iittala. Deze Finse fabrikant levert ontzettend veel verschillende pannen. In het assortiment van Pannensale.nl vind je onder andere kookpannen, koekenpannen, hapjespannen, braadpannen en steelpannen terug. De pannen van Iittala zijn niet alleen kwalitatief hoogwaardig, maar zien er ook bijzonder fraai uit.

Redenen om Iittala pannen bij Pannensale.nl te kopen

Met de aanschaf van een pan van Iittala doe je jezelf een groot plezier. Dat heeft, zoals gezegd, met het design en de hoge kwaliteit te maken. Als je een dergelijke pan bij Pannensale.nl koopt, maak je jezelf nóg blijer. Wij zijn namelijk in staat om alle Iittala pannen tegen voordelige prijzen aan te bieden. Voor een relatief gunstige prijs kan je al de trotse eigenaar van een heuse Iittala pan worden.

Waar gaat jouw keuze naar uit?

Wat voor pan wens jij graag van dit Finse merk te kopen? Je hebt bij Pannensale.nl in ieder geval meer dan genoeg keus. Bekijk ons gehele assortiment, vergelijk de verschillende Iittala pannen en sla direct je slag!